PTZ kamera

PTZ kamera er et ideelt kamera til både indendørs- og udendørsbrug. For at se videoovervågelserne, kræver det blot du har en funktionel browser. I nogle tilfælde kræver det dog at du har en videoserver tilgængelig, før at du kan se videofeed.

Sony SNC WR602 PTZ kamera

SNC-WR632C

God til udendørsbrug.

Netværk 1080p / 60 fps Full HD Outdoor Rapid PTZ Dome-kamera – W-serien – Drevet af IPELA ENGINE PRO ™ (30x optisk zoom, 700º / sek panorering, bred dynamik (View-DR 130dB), ægte D / N, gyrobaseret billede stabilisator, SD-kort, HPoE + / AC, IP66, IK10)

Dome, HD 720p, @ 60fps View-DR (130 dB), CMOS, Vandtæt IP66, IK10, X30 Zoom, -30 / + 50 @HPoE

Axis p54 PTZ overvågningskamera til overvågningsudstyr

AXIS P54 PTZ

God til udendørsbrug.

AXIS P54-serien består af udendørs klar, vægmonteret HDTV pan / tilt / zoom kameraer, der er æstetisk designet til at blande sig med en bygning. De attraktive kameraer er ideelle til brug i by- og perimeterovervågning, parkeringshuse og skolegårde.

AXIS P54-kameraer monteres direkte på en væg uden den traditionelle monteringsarm. Designet, der indeholder et vægbeslag, gør det muligt for kameraerne at være sammen med bygningen. Det indbyggede beslag giver også omkostningsbesparelser ved at eliminere behovet for et separat monteringstilbehør og gør installationen nemmere og hurtigere. Kameraernes integrerede solafskærmning kan let males igen for at matche bygningens farve